Metoder for vindyrkning

Gæs på Hideaway Vingård
Solaris druer plukkes - Metoder på Hideaway Vingård
Vintapning på Hideaway Vingård

Metoder i mark & vineri

Hideaway Vingård fremstiller hovedsageligt hvidvin, men kom i 2022 også med et kvalificeret bud på en ny Nordisk rødvinsstil, lavet efter samme principper som klassisk fransk Beaujolais.

Alle Hvidtfeldt-Gundersen vine er håndlavede ud fra principper om at fremstille vinen så skånsomt som muligt med færrest mulige hjælpestoffer.

Vi spontangærer de fleste vine, men bruger også vingær til at understøtte og skubbe nogle gæringer i den retning vi gerne vi lede den smagsmæssigt.

Vi svovler minimalt når vinen er færdig. Resten er op til naturen dvs. udgangsmaterialet når vi høster.

Dermed er sagt: God vin laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og pasning.

Derfor bruger vi også uhyggeligt megen tid på at passe vores 4800 vinstokke i hele vækstsæsonen fra beskæring i februar/marts til vi høster i oktober/november.

Hideaway Vingårds vine

Hideaway Vingård fremstiller hovedsageligt hvidvin. I 2022 kommer nyhederne, en rødvin i Beaujolais stil – let, frugtig og sommerfrisk – tilpasset madstilen i vingårdens Traktørstedet. Og og en tør hvidvin ” Vingesus” på Souvignier Gris og Solaris

Alle Hvidtfeldt-Gundersen vine er håndlavede ud fra principper om at fremstille vinen så skånsomt som muligt med færrest mulige hjælpestoffer.

Indimellem bruger vi vingær til at sætte gæringen i gang, men oftest sker den via spontangæring. Vi svovler minimalt når vinen er færdig. Resten er op til naturen dvs. udgangsmaterialet når vi høster.

God vin laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og pasning. Derfor bruger vi også uhyggeligt megen tid på at passe vinen i hele vækstsæsonen fra beskæring i februar/marts til vi høster i oktober.

Rundvisning på vingården

Er du/I nysgerrige og en kende vidensbegærlige, har vi rundvisninger i hele højsæsonen kl. 15.00.

Vi starter med et glas bobler, ser på nogle af vingårdens mange eksotiske planter og træer, som kendetegner det umulige, mulige at der på Hideaway bl.a. gror adskillige korkege.

Derpå tager vi jer med i vinmark og Figenarboret inden vi runder af i vineriet.

Vi gør os umage med at gøre vinavlen forståelig og giver jer et par AHA-oplevelser undervejs.

Metoder i mark & vineri

Hideaway Vingård fremstiller hovedsageligt hvidvin, men kom i 2022 også med et kvalificeret bud på en ny Nordisk rødvinsstil, lavet efter samme principper som klassisk fransk Beaujolais.

Alle Hvidtfeldt-Gundersen vine er håndlavede ud fra principper om at fremstille vinen så skånsomt som muligt med færrest mulige hjælpestoffer.

Vi spontangærer de fleste vine, men bruger også vingær til at understøtte og skubbe nogle gæringer i den retning vi gerne vi lede den smagsmæssigt.

Vi svovler minimalt når vinen er færdig. Resten er op til naturen dvs. udgangsmaterialet når vi høster.

Dermed er sagt: God vin laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og pasning.

Derfor bruger vi også uhyggeligt megen tid på at passe vores 4800 vinstokke i hele vækstsæsonen fra beskæring i februar/marts til vi høster i oktober/november.

Hideaway Vingårds vine

Hideaway Vingård fremstiller hovedsageligt hvidvin. I 2022 kommer nyhederne, en rødvin i Beaujolais stil – let, frugtig og sommerfrisk – tilpasset madstilen i vingårdens Traktørstedet. Og og en tør hvidvin ” Vingesus” på Souvignier Gris og Solaris

Alle Hvidtfeldt-Gundersen vine er håndlavede ud fra principper om at fremstille vinen så skånsomt som muligt med færrest mulige hjælpestoffer.

Indimellem bruger vi vingær til at sætte gæringen i gang, men oftest sker den via spontangæring. Vi svovler minimalt når vinen er færdig. Resten er op til naturen dvs. udgangsmaterialet når vi høster.

God vin laves i marken, ved at give druerne optimale vækstvilkår og pasning. Derfor bruger vi også uhyggeligt megen tid på at passe vinen i hele vækstsæsonen fra beskæring i februar/marts til vi høster i oktober.

Rundvisning på vingården

Er du/I nysgerrige og en kende vidensbegærlige, har vi rundvisninger i hele højsæsonen kl. 15.00.

Vi starter med et glas bobler, ser på nogle af vingårdens mange eksotiske planter og træer, som kendetegner det umulige, mulige at der på Hideaway bl.a. gror adskillige korkege.

Derpå tager vi jer med i vinmark og Figenarboret inden vi runder af i vineriet.

Vi gør os umage med at gøre vinavlen forståelig og giver jer et par AHA-oplevelser undervejs.

Gæs på Hideaway Vingård
Solaris druer plukkes - Metoder på Hideaway Vingård
Vintapning på Hideaway Vingård
Translate »
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomTilbage til shoppen