Handelsbetingelser for Hideaway Vinklub

Vinklubben ejes og drives af

Hideaway Vingård
v/ Karin Hvidtfeldt
Storemosevej 18
4944 Fejø
CVR: 28431953
Telefon: +45 24634745
E-mail: karin@hideaway.dk

Betaling ved indmeldelse i vinklubben

Hideaway Vingård modtages betaling med:

 • Dankort/VISA-Dankort
 • VISA
 • VISA Electron
 • Mastercard
 • JCB
 • Mobilepay

Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi afsender din kasse med de 6 flasker vin, som er inkluderet i dit medlemskab. Vi bestræber os på at afsende kassen med dine vine indenfor en uge efter du har meldt dig ind i vinklubben.

Indmeldelsesgebyret er i (DKK) danske kroner og er incl. moms.

Hideaway Vingård benytter en godkendt betalingsserver, som krypterer alle kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Medlemmer af vinklubben skal være myndige

Du skal være fyldt 18 år for at blive medlem af Vinklubben hos Hideaway Vingård.

Bekræftelse, varighed og betaling af dit medlemskab

Når vi har modtaget din anmodning om optagelse i vinklubben, vil du modtage en velkomste-mail som bekræfter din optagelse i vinklubben.

Velkomstmailen indeholder dit medlemsnummer i vinklubben, hvad du vil kunne nyde af ydelser i løbet af dit medlemskab og den samlede pris for et års medlemskab.

Dit medlemskab har en varighed på et år fra du har modtaget din velkomstmail.

Når vi har pakket kassen med dine 3. stk.  “Gåsefod” hvidvin og 3. stk. “Sommergås” rødvin og afsendt den, modtager du en info-mail fra GLS eller Post Nord om at dine medlemsvine er på vej til dig. Bemærk at der kan gå optil en uge inden vi sender dine vine, da vi har fast pakke og forsendelses dag én dag om ugen.

Først ved afsendelse af vinen trækkes pengene for dit medlemskab på din konto.

Dit medlemskab er bindende i et år. Efter den lovpligtige fortrydelsesret på 14 dage er det ikke muligt at opsige medlemskabet. Det er heller ikke muligt at omveksle medlemskabet til kontanter.

Booking af  en nat på Hideaway i  Solarishytten

I din velkomstmail til vinklubben får du oplyst en vinklubkode, som du kan bruge når du booker Solarishytten. Det er let og lige til, du booker hytten direkte i webshoppen under Solarishytten, hvor bookingkalenderen forefindes, her benytter du din unikke vinklubkode. Koden kan således kun benyttes en gang. Du får énvinklubkode til hytten om året som medlem i vinklubben. Fornyer du dit medlemskab modtager du en ny vinklubkode. Kun indehaveren af Vinklubkoden kan booke hytten.

Booking af Solarishytten skal ske indenfor de 12 måneder medlemskabet er tegnet for. og kan ikke omveksles til kontanter.

Overnatning i Solarishytten skal bookes på forhånd genem webshoppen. Det er ikke muligt at dukke op på dagen uden en forudgående booking.

Ønsker du at spisefrokost og få rundvisning i forbindelse med din nat i Solarishytten, skal du selv undersøge åbningstiderne for Traktørstedet og hvornår der er rundvisning.

Levering af dine 6. flasker vin

Hideaway Vingård sender pakker med GLS til privatadresser, pakkeshops og erhvervsadresser.

Vi pakker og sender dine vine inden for fem hverdage. Vi indsamler ordrer gennem ugen og sender de ugentlige ordrer mandag eller tirsdag. Medmindre andet er aftalt.

Skulle der, mod forventning, opleves en længere leveringstid end den oplyste, kontakter vi dig pr. mail eller telefon og oplyser dig herom.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om leveringstiden på en bestilling.

Leveringsforsinkelser

Hideaway Vingård er ikke ansvarlig for forsinkelser fra vores transportører. Vi er til enhver tid underlagt gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

Besøg, velkomstvin og rundvisning med vinsmagning

Alle medlemmer i vinklubben er altid meget velkommende på Hideaway på alle vores åbningsdage.

ER vingården lukket for besøg beder vi om at du/I respektere vores lukkedag, da vi altid har travlt disse dage –  i marken, leverancer til restauranter, marketing mv. der er ALTID 1000 opgaver at løse på lukkedagene. Derfor beder vi om at du/I kun gæster os på anmeldte åbningsdage, hvor vi til gengæld tager imod dig/jer med åbne arme!

Kom ind i Traktørstedet sig hej og dit medlemsnummer og vi skænker dig straks dit første glas vin.  Har du gæster med er de også meget velkommende – er I flere end 5. personer beder vi om at du booker plads til jer på forhånd. Du kan have optil 3 gæster med gratis på rundvisning som inkluderer vinsmagning undervejs på turen.

Nyhedsbrev

Når du køber dit medlemskab bliver du automatisk tilføjet til vores lukkede email-nyhedsgruppe.  Vi anbefaler at du som medlem vælger at modtager vores nyhedsbrev, da det jo er spækket med dejlige vingårdsbilleder og relevant information i forhold til arrangement du kan deltage i. Og hvornår vi flasker nye vine.

Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet ved at trykke “afmeld” i bunden af nyhedsbrevet.

Early Bird arrangementer 

Som medlem får du altid tilbudt billetter til vingårdens arrangementer min. 14 dage før alle andre. Du køber billet til arrangement direkte i webshoppen og betaler samtidig med bestilling.

Du kan fint købe billetter til andre end sig selv, også ikke medlemmer. 

Der er ikke fortrydelsesret på billetter til arrangementer, men i særlige tilfælde refunderer vinklubben billetter, dog fradraget klubbens udgifter til gebyrer. 

Bliver du forhindret i at deltage, er det tilladt at sælge/overdrage billetten til anden M/K.

Returnering af mad & drikkevarer

Jvf. Forbrugeraftaleloven, kapitel 3, afsnit 5, afsnit 3, punkt 4, hvori der står, at mad & drikkevarer ikke er omfattet af ret til at returnere – er det ikke er muligt at returnere din kasse med vin uden forudgående aftale.

Ønskes en bestilling returneret, skal Hideaway Vingård kontaktes på enten mail karin@hideaway.dk eller på tlf. +45-24634745

Returvarer sendes til: Hideaway Vingård, Storemosevej 18, 4944 Fejø.

Vær opmærksom på, at returpakker skal sendes retur med omdeling. Vi modtager IKKE returpakker sendt UDEN omdeling samt pakker sendt med DAO. Der modtages ej heller pakker sendt på efterkrav.

Vi anbefaler at du altid sender din returpakke med tracking og gemmer din postkvittering.

Du har selv ansvaret og omkostningerne ved returnering.

Returneringsudgifter bliver IKKE refunderet.

Reklamationsret

Du er berettiget 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsretten gælder ved fejl og/eller mangler.

Det er dog en forudsætning, at disse fejl/mangler ikke er opstået som følge af forkert brug eller opbevaring af vinen eller anden skadelig adfærd, der har forårsaget fejlen.

Du skal fejlmelde dit vinkøb inden for rimelig tid, efter at du har fundet manglen.

Hvis du fejlmelder inden for 2 måneder, betragtes klagen altid som rettidig. Hvis kravet er berettiget, vil vi selvfølgelig godtgøre dine (rimelige) forsendelsesomkostninger.

Bemærk – kontakt os altid og send meget gerne foto el. send flasken retur for at vi kan vurdere fejlen.

14 dages fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på køb af dit medlemskab i Hideaway Vinklub. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager din velkomstmail.

Returneringsomkostninger for at tilbagesende den af os  fremsendte kasse med vin skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter køb.

Fra fortrydelsen er anmeldt skal kassen med vinen været returneret indenfor 8 dage.

Fortrydelsesanmeldelsen skal fremsendes på: karin@Hideaway.dk

I anmeldelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Når kassen med vine er vel og ubeskadiget ankommet til Hideaway. opløser vi dit medlemskab og tilbagefører det fulde beløb for dit medlemskab. Samtidig sletter vi din vinklubkode som derpå ikke er funktionsdygtig ved bookinger i webshoppen af Solarishytten.

Klager

En klage kan indgives til:
Nævnenes Hus
Klageportalen for Nævnenes Hus.

Mæglingsteamet vil forsøge at løse tvisten ved mediation, og hvis det ikke lykkes at finde en løsning, kan du indbringe klagen for Forbrugerklagenævnet.

Du skal betale et gebyr for at få klagen behandlet.

Translate »
0
  0
  Din kurv
  Din kurv er tomTilbage til shoppen